Minifalva logó

Gyerekkorom óta szeretek kézműves, kreatív dolgokat készíteni. Művészeti iskolába jártam, ott szerettem meg igazán az alkotást. Sokat rajzoltam, ruhaterveket készítettem.
Mindenféle dekorációt, lakberendezési dolgokat imádok! Saját kis lakásomat is mindig rendezem, hogy igazán otthonos legyen számomra. Igyekszem mindig hasznos, jól felhasználható dekorációkat alkotni, így született meg a sokoldalú Minifalva gyerekszoba dekorációkat készítő oldalam.

Egy baba érkezésénél az első gondolat mindenkinek a gyerekszoba, milyen színek, bútorok díszítsék majd, ha eljön a várva várt pillanat. Ha szeretnénk valami vicces, vidám, ötletes dekorációval feldobni a falakat, akkor egy kép az egyik legjobb, legkivitelezhetőbb megoldás. A legkisebbektől a legidősebb gyerekekig mindenkinek találhatunk stílusban hozzáillőt. Szeretem, ha egy-egy vevő saját kreatív ötleteit szeretné megvalósítani, igazán szuper kreálmányok születnek.

Nem tudok kiemelni egy dolgot se a termékeim közül, amit a legjobban szeretek, mindegyik elkészülési folyamatát más miatt élvezem.
Ez nem a munkám, hanem a hobbim és szerintem, ha ebben a hitben folytatom ezeket az aprókáknak készült ötleteimet a végén sok emberhez eljutnak majd!